استفاده از رب گوجه جوانه موجب از بین رفتن سرفه های خشک در کودکان می شود

رب گوجه جوانه به عنوان پایه یا طعم دهنده برای سوپ ها و خورش ها استفاده می شود تا عمق طعم را بیشتر کند.

تفاوت آن با سس گوجه فرنگی این است که طعم عمیق تر و شدیدتر و همچنین رنگ قرمز تیره تری دارد. همچنین تمایل به غلظت بالاتری از مواد جامد گوجه فرنگی دارد.

آیا می توانید سس گوجه فرنگی را از رب گوجه فرنگی درست کنید؟

می توان رب گوجه فرنگی را جایگزین سس گوجه فرنگی کرد، اما به خاطر داشته باشید که ممکن است بافت و طعم آن کمی متفاوت باشد.

می توانید با رقیق کردن رب با آب یا آبگوشت و پختن آن با چاشنی های اضافی مانند سیر، پیاز و سبزی، یک سس گوجه فرنگی ساده از رب گوجه فرنگی درست کنید.

این تکنیک گاهی اوقات در غذاهای ایتالیایی برای ایجاد یک سس گوجه فرنگی سریع و آسان استفاده می شود.

هم رب گوجه فرنگی و هم سس گوجه فرنگی می توانند مواد با ارزشی در آشپزخانه شما باشند.

رب

رب گوجه‌فرنگی از گوجه‌فرنگی‌هایی درست می‌شود که پخته شده تا قوام غلیظی به دست آید.

سس گوجه فرنگی از گوجه فرنگی خرد شده تهیه می شود و قوام نازک تری نسبت به رب گوجه فرنگی دارد.

رب گوجه فرنگی با طبیعت همه‌کاره و طعم لذیذ خود، یکی از لوازم اصلی آشپزخانه برای بسیاری از آشپزهای خانگی است.

رب گوجه فرنگی کنسرو شده با پختن گوجه فرنگی، صاف کردن تکه های آن و اضافه کردن ادویه هایی مانند نمک، شکر و گیاهان درست می شود.

برخی از تولیدکنندگان نیز ممکن است مواد دیگری مانند پیاز، سیر و ادویه جات ترشی جات را برای افزایش طعم اضافه کنند.

می توانید رب گوجه فرنگی خانگی را با پختن گوجه فرنگی تازه یا کنسرو شده با چاشنی های دلخواهتان درست کنید تا کمی غلیظ شود.

اگر می‌خواهید سس گوجه‌فرنگی‌تان مانند انواع کنسرو یکدست باشد، می‌توانید آن را با مخلوط‌کن، غذاساز یا مخلوط‌کن غوطه‌وری مخلوط کنید تا به غلظت دلخواهتان برسد.

تفاوت اصلی رب گوجه فرنگی و سس گوجه فرنگی در غلظت گوجه فرنگی است.

رب گوجه‌فرنگی با پختن گوجه‌فرنگی به مدت چند ساعت برای کاهش محتوای آب و در نتیجه یک رب غلیظ و غلیظ درست می‌شود.

اما رب گوجه فرنگی قوام رقیق تری دارد و اغلب حاوی مواد اضافی مانند پیاز، سبزی و ادویه جات است.

رب گوجه فرنگی اغلب در غذاهایی مانند اسپاگتی یا لازانیا استفاده می شود.