مطالعات بیشتری برای روشن شدن مکانیسمهای پاتوفیزیولوژیکی اثر سیر و همچنین اثربخشی و ایمنی آن در درمان بیماریهای مختلف مورد نیاز است.
عوامل تغذیه ای نقش کلیدی در ایجاد بیماری های مختلف انسان دارند.
در سراسر فرهنگ ها، الگوهای غذایی مختلفی وجود دارد که اعتقاد بر این است که سلامت انسان را ارتقا می دهند.
با وجود تفاوت های فرهنگی، برخی از ویژگی های مشترک الگوهای غذایی سالم وجود دارد.
درک غذاهای گیاهی به عنوان رژیم غذایی مفید توسط فرهنگ عامه بسیاری از فرهنگ ها در طول قرن ها توصیه شده است.
سیر در سنت های مختلف به عنوان یک گیاه دارویی پیشگیری کننده و همچنین درمانی شهرت یافته است.
سیر در طول تاریخ نقش مهمی در رژیم غذایی و دارویی داشته است.
برخی از اولین اشارات به این گیاه دارویی در اوستا یافت شده است، مجموعه ای از نوشته های مقدس زرتشتیان که احتمالاً در قرن ششم قبل از میلاد گردآوری شده است.
سیر همچنین به عنوان یک داروی مهم برای سومریان و مصریان باستان بازی کرده است.
شواهدی وجود دارد که نشان می دهد در اولین بازی های المپیک یونان، سیر برای افزایش استقامت به ورزشکاران داده می شد.
- منابع: