کلسترول بالا (هیپرکلسترولمی) . به نظر می رسد خوردن گردو به عنوان بخشی از رژیم غذایی کم چرب باعث کاهش کلسترول می شود.
کلسترول تام و کلسترول بد (LDL) با مصرف گردو به جای غذاهای چرب کاهش می یابد و تا 20 درصد از کالری رژیم غذایی را تشکیل می دهد.
هنگامی که گردو انگلیسی به یک رژیم غذایی کم چرب اضافه می شود، کلسترول کل ممکن است 4٪ تا 12٪ کاهش یابد و لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL) ممکن است 8٪ تا 16٪ کاهش یابد.
گردو سبز 1401 از بهترین گردو ها می باشد.
به نظر می رسد جایگزینی گردو به جای سایر چربی های رژیمی باعث بهبود نسبت بین «کلسترول خوب» (کلسترول HDL) و کلسترول کل در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 می شود.بیماری عروق کرونر قلب (CHD) .
برخی از تحقیقات نشان می دهد که افرادی که گردو و سایر آجیل های بیشتری می خورند ممکن است خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب و مرگ ناشی از مشکلات قلبی را کاهش دهند.
گردو انگلیسی در مقادیر معمول غذا برای اکثر افراد بی خطر است.
اطلاعات کافی برای دانستن اینکه آیا مقادیر بیشتر برای استفاده بی خطر هستند یا خیر وجود ندارد.
آجیل می تواند باعث نرم شدن مدفوع و نفخ و همچنین افزایش وزن شود مگر اینکه سایر چربی ها از رژیم غذایی حذف شوند.
گردو انگلیسی ممکن است در افرادی که به آن حساس هستند واکنش های آلرژیک ایجاد کند.
بارداری و شیردهی : گردو انگلیسی در مقادیر غذایی بی خطر است، اما اطلاعات کافی برای اطلاع از بی خطر بودن آن در مقادیر بیشتر که به عنوان دارو استفاده می شود وجود ندارد.
در بخش ایمن بمانید و به مقدار غذا پایبند باشید.