تولید هرساله ذرت شیرین در سراسر جهان چگونه است؟ بزرگترین تولید کننده ذرت در دنیا کدام کشور است؟ به چه دلیل سطح کشت ذرت تا این حد گسترده می باشد؟
ذرت یکی از غلات مهمی است که منشا آن قاره امریکا است. این غله بعد از گندم بیشترین سطح اراضی کشاورزی در جهان به خود اختصاص داده است.
ذرت مواد مغذی مورد نیاز بدن را تا حد زیادی در خود دارد و منبع خوبی برای فیبر به حساب می آید و همچنین سرشار از کالری نیز می باشد. فرآورده های زیاد این محصول نیز کاربرد های زیادی در انواع صنایع دارند.
انواع و واریته های مختلف ذرت
- ذرت آردی
- ذرت پاپ کورن
- ذرت دندان اسبی
- ذرت بلوری
- ذرت شیرین
- ذرت مومی
- ذرت غلافی
- ذرت راه راه
انواع نام برده شده همگی از انواع ذرت هستند که گاهی اوقات برحسب میزان نشاسته ای که دارند دسته بندی می شود.
علت گستردگی کشت ذرت در جهان
از آنجایی که ذرت و انواع فرآورده های ذرت در صنایع مختلف کاربرد بسیار وسیعی دارد و روز به روز نیز انواع کاربردهای ذرت در حال افزایش است.
بنابراین این نوع از غله به شکل وسیعی در تمام دنیا کشت می شود و مقدار کشت ذرت و تولید آن هرساله نسبت به سایر انواع غلات بسیار بیشتر است.
- بیشتر بخوانید: ذرت علوفه ای
ایالات متحده بزرگترین کشور تولید کننده ذرت است به گونه ای که به تنهایی 40 درصد ذرت جهان را تولید می کند. سایر کشورهای تولید کننده ذرت عبارتند از: برزیل، مکزیک، چین، هند، اندونزی، فرانسه و آرژانتین.
تولید ذرت غلاف دار می تواند در مناطق خاصی از جهان بیشتر باشد. این گیاه نسبت به سما حساس بوده و بنابراین بیشتر در مناطق گرمسیر کشت می شود. حدود 80 تا 85 درصد ذرت برای مصارف علوفه دامی و تغذیه دام مورد استفاده قرار می گیرد.